Γλυκόξινη σαλάτα

     

       Υλικά

    150γρ. σπανάκι

    150γρ. ρόκα

    1κ.σ. ελαιόλαδο

    1κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

    1κ.γλ. μουστάρδα

    μικρά κομμάτια παστέλι

    φλούδες παρμεζάνας

        4 άτομα

        Εκτέλεση

    1. Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τη ρόκα και το σπανάκι

    2. Σπάμε το παστέλι σε κομματάκια

    3. Ανακατεύουμε το λάδι με το ξύδι και τη μουστάρδα σε ενα ποτηράκι

    4. Τέλος τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπόλ (ρόκα, σπανάκι, παρμεζάνα και το μείγμα μουστάρδας) και σερβίρουμε

    ®fotis38

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.