
- 23 Φεβρουαρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 263 Προβολή

Υλικά
150γρ. σπανάκι
150γρ. ρόκα
1κ.σ. ελαιόλαδο
1κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1κ.γλ. μουστάρδα
μικρά κομμάτια παστέλι
φλούδες παρμεζάνας
4 άτομα
Εκτέλεση
1. Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τη ρόκα και το σπανάκι
2. Σπάμε το παστέλι σε κομματάκια
3. Ανακατεύουμε το λάδι με το ξύδι και τη μουστάρδα σε ενα ποτηράκι
4. Τέλος τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπόλ (ρόκα, σπανάκι, παρμεζάνα και το μείγμα μουστάρδας) και σερβίρουμε
®fotis38
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.